Verslag van Koninginnedag 2012

Op Koninginnedag 2012 kunnen we terugkijken als een geslaagde dag. Na een week lang druilerig weer dat eerder op herfst leek dan voorjaar was deze dag uitgesproken prachtig. Hoe krijgt het koninklijk huis dit elk jaar toch weer voor elkaar was het eerste dat in ons op kwam.

Voor ons was een evenement als dit ook de eerste keer, dus toch iets waar we lang over hebben nagedacht en gesproken. Onze voorbereidingen begonnen al in december van het vorige jaar, klusmiddagen werden belegd om met alle leden de attributen voor de stand in orde te maken. Alleen dit al creëerde een goede sfeer en tussendoor werd ons instructie en evaluatie hok ook nog even grondig opgeknapt.

Vandaag begon de dag erg vroeg voor enkele van onze leden, om 07.00 uur waren zij paraat bij ons hok om de attributen op te halen en naar de Zaadmarkt te transporteren. De stand moest voor 09.00 worden opgebouwd, nadien waren auto's niet meer welkom op de markt. Vanaf 09.00 begon ook het eerste publiek langzaam over de diverse markten te wandelen, tot 10.00 was het echter nog niet erg druk. Tussen 10.00 en 13.00 was er continue aanloop en werden er diverse interessante gesprekken gevoerd. Na 13.00 nam de middag ploeg het van de ochtendploeg over, de aanloop werd wat minder maar het feest iets verderop al groter. Tegen 16.00 was het toch wel gedaan, de biertenten en muziek trokken meer bekijks dan onze mooie stand. Niet zo verwonderlijk natuurlijk op zo'n mooie dag als deze, onze keeltjes verdienden inmiddels ook wel een biertje na een dag in de zon.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag, we zijn zeker wijzer geworden naar de interesses van veel mensen. Aan ons de taak om deze dag te evalueren en te kijken of we ons aanbod bij kunnen stellen.

Groet,
PR Albacare.

IMG_5646 - Version 2
Beter weer dan dit kan toch niet?

IMG_5651 - Version 2
De terrassen waren al vroeg op de dag overvol

IMG_5654 - Version 2
De ochtendploeg klaar voor actie.

IMG_5658 - Version 2
Onze stand op de zaadmarkt viel op door de hoge vlaggen.

IMG_5663 - Version 2
De middagploeg geeft tekst en uitleg.

IMG_1008 - Version 2
En heuse belangstelling van een nieuw lid?
Commentaar (1)
Zie oudere berichten...